ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ

34.90

Για οποιαδήποτε βλάβη του σας, το phone.gr έχει τη λύση! Με ένα μόνο κλικ, μπορούμε να παραλάβουμε τη συσκευή από το σπίτι σας, και σε λίγες μόνο ημέρες, να επιστρέψουμε το σε πλήρη λειτουργικότητα, έτοιμο για χρήση!

Χρόνος επισκευής: 1-3 μέρες

ΤΙΜΗ

34.90
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ
Κωδικός Προϊόντος: 20710

ΜΕ 24% ΦΠΑ

34.90

ΕΓΓΥΗΣΗ

1 έτος

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΧΡΟΝΟΣ

1-2 ώρες

Περιγραφή

Επισκευή Ακουστικού σου

Μήπως δεν ακους καθολου από το ακουστικό του τηλεφώνου σου; Μήπως ο ήχος έιναι χαμηλά ή παραμορφωμένος. Αν το ακουστικό της συσκευής σου, δεν λειτουργεί όπως παλιά, τότε χρειάζεσαι τη συμβολή του phone.gr.

 

Τί περιλαμβάνεται στην επισκευή του Ακουστικού
σου.

Στην επισκευή του ακουστικού σου, περιλαμβάνεται η εργασία, η εγγύηση καλής λειτουργίας των 6 μηνών καθώς και η τοποθέτηση των γνήσιων ανταλλακτικών.

 

Αυθεντικά ανταλλακτικά Xiaomi:

Για την επισκευή του ακουστικού του τηλεφώνου σου, χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά, εργαλεία καθώς και διαγνωστικούς ελέγχους, που παρέχει η ίδια η εταιρεία Xiaomi. Με τα γνήσια ανταλλακτικά, εξασφαλίζουμε την άριστη επισκευή και εγγύηση ποιότητας.

 

Χρόνος επισκευής:

Για το ακουστικό σου, προτίμησε να παραλάβουμε και να επιστρέψουμε τη συσκευή από το χώρο σου, δωρεάν, ενημερώσου για τον ακριβή χρόνο επισκευής* με την τοποθέτηση της παραγγελίας σου, κι άφησε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Αν πάλι θέλεις να επισκεφθείς ένα φυσικό κατάστημα, η επισκευή ολοκληρώνεται σε 1-2 ημέρες στο κεντρικό μας κατάστημα, για τα υπόλοιπα καταστήματα της Αττικής ο χρόνος επισκευής είναι 3-4 ημέρες ενώ για τα καταστήματα εκτός Αττικής διαμορφώνεται ανάλογα και με τους χρόνους μετακίνησης.

*Ο χρόνος επισκευής διαμορφώνεται με τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών και σου γνωστοποιείται αμέσως, κατά τη διαδικασία υποβολής του αιτήματος επισκευής.

 

Η αντικατάσταση του Ακουστικού γίνεται όταν:

  • Δεν λειτουργεί
  • Ο ήχος ακούγεται πολύ χαμηλά
  • Ο ήχος ακούγεται παραμορφωμένος

 

Η υπηρεσία αντικατάστασης του Ακουστικού, περιλαμβάνει:

  • Διαγνωστικό έλεγχο κατά  την παραλαβή της συσκευής. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να εντοπίσουμε επιπλέον ενδεχόμενη βλάβη. 
  • Αντικατάσταση του ακουστικού με ανταλλακτικά της μάρκας 
  • Έλεγχος ποιότητας μετά την αντικατάσταση, για να επιβεβαιώσουμε ότι η λειτουργία της συσκευής είναι ομαλή.
  • 6 μήνες εγγύηση για την επισκευή.

Γιατί να προτιμήσετε το phone.gr

Κάνε κλικ στη ζημιά και άμεσα θα τη διορθώσουμε!

Παραλαβή από το σπίτι σας

Επισκευή την ίδια μέρα

Ασυναγώνιστες τιμές!

Τεχνικοί με κατάρτιση και εξειδίκευση