ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΜΕΡΑ

49.90

Για οποιαδήποτε βλάβη του σας, το phone.gr έχει τη λύση! Με ένα μόνο κλικ, μπορούμε να παραλάβουμε τη συσκευή από το σπίτι σας, και σε λίγες μόνο ημέρες, να επιστρέψουμε το σε πλήρη λειτουργικότητα, έτοιμο για χρήση!

Χρόνος επισκευής: 1-3 μέρες

ΤΙΜΗ

49.90
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ
Κωδικός Προϊόντος: 20699

ΜΕ 24% ΦΠΑ

49.90

ΕΓΓΥΗΣΗ

1 έτος

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΧΡΟΝΟΣ

1-2 ώρες

Περιγραφή

Επισκευή Μπροστινής Κάμερας του σου

Μήπως η μπροστά κάμερα εχει αρχίσει να μη λειτουργεί ομαλά; Μήπως τα χρώματα ξεθωριάζουν και οι φωτογραφίες είναι θολές. Μήπως η κάμερα τ δεν εστιάζει σωστά; Τότε χρειάζεσαι τη συμβολή του phone.gr.

 

Τί περιλαμβάνεται στην επισκευή της Μπροστινής Κάμερας
σου.

Στην επισκευή της μπροστινής κάμερας της συσκευής σου, περιλαμβάνεται η εργασία, η εγγύηση καλής λειτουργίας των 6 μηνών καθώς και η τοποθέτηση των γνήσιων ανταλλακτικών.

 

Αυθεντικά ανταλλακτικά Xiaomi:

Για την επισκευή της μπροστινής κάμερας της συσκευής, χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά, εργαλεία καθώς και διαγνωστικούς ελέγχους, που παρέχει η ίδια η εταιρεία Xiaomi. Με τα γνήσια ανταλλακτικά, εξασφαλίζουμε την άριστη επισκευή και εγγύηση ποιότητας.

 

Χρόνος επισκευής:

Πόσο πιο άμεσα απ’ ότι στο phone.gr; Κάνε την επιλογή να παραλάβουμε και να επιστρέψουμε τη συσκευή από το χώρο σου, δωρεάν, ενημερώσου για τον ακριβή χρόνο επισκευής* με την τοποθέτηση της παραγγελίας σου, κι άφησε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Αν πάλι θέλεις να επισκεφθείς ένα φυσικό κατάστημα, η επισκευή της συσκευής ολοκληρώνεται σε 1-2 ημέρες στο κεντρικό μας κατάστημα, για τα υπόλοιπα καταστήματα της Αττικής ο χρόνος επισκευής είναι 3-4 ημέρες ενώ για τα καταστήματα εκτός Αττικής διαμορφώνεται ανάλογα και με τους χρόνους μετακίνησης.

*Ο χρόνος επισκευής διαμορφώνεται με τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών και σου γνωστοποιείται αμέσως, κατά τη διαδικασία υποβολής του αιτήματος επισκευής

 

Η αντικατάσταση στην μπροστινή κάμερα γίνεται όταν:

  • δεν λειτουργεί
  • οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές
  • οι φωτογραφίες έχουν στίγματα ή χαλασμένα χρώματα
  • η εφαρμογή της κάμερας δεν ανοίγει

 

Η υπηρεσία αντικατάστασης της μπροστινής κάμερας, περιλαμβάνει:

  • Διαγνωστικό έλεγχο κατά την παραλαβή της συσκευής σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να εντοπίσουμε επιπλέον ενδεχόμενη βλάβη.
  • Αντικατάσταση της κάμερας με καινούργια ανταλλακτικά της μάρκας
  • Έλεγχος ποιότητας μετά την αντικατάσταση, για να επιβεβαιώσουμε ότι η λειτουργία της συσκευής είναι ομαλή.
  • 6 μήνες εγγύηση για την επισκευή.

Γιατί να προτιμήσετε το phone.gr

Κάνε κλικ στη ζημιά και άμεσα θα τη διορθώσουμε!

Παραλαβή από το σπίτι σας

Επισκευή την ίδια μέρα

Ασυναγώνιστες τιμές!

Τεχνικοί με κατάρτιση και εξειδίκευση