ΤΖΑΜΑΚΙ ΚΑΜΕΡΑΣ

34.90

Για οποιαδήποτε βλάβη του σας, το phone.gr έχει τη λύση! Με ένα μόνο κλικ, μπορούμε να παραλάβουμε τη συσκευή από το σπίτι σας, και σε λίγες μόνο ημέρες, να επιστρέψουμε το σε πλήρη λειτουργικότητα, έτοιμο για χρήση!

Χρόνος επισκευής: 1-3 μέρες

ΤΙΜΗ

34.90
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ
Κωδικός Προϊόντος: 20721

ΜΕ 24% ΦΠΑ

34.90

ΕΓΓΥΗΣΗ

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΧΡΟΝΟΣ

1-2 ώρες

Περιγραφή

Επισκευή του Γυαλιού Πίσω Κάμερας σου

Αν οι φωτογραφίες από το κινητό βγαίνουν θολές ή με στίγματα, αν το τζαμάκι από την κάμερα έχει σπάσει ή ραγίσει, στο phone.gr έχουμε τη λύση, αμέσως.

 

Τί περιλαμβάνεται στην επισκευή του Γυαλιού Πίσω Κάμερας
σου.

Στην επισκευή του γυαλιού πίσω κάμερας του κινητού σου, περιλαμβάνεται η εργασία, η εγγύηση καλής λειτουργίας των 6 μηνών καθώς και η τοποθέτηση των γνήσιων ανταλλακτικών.

 

Αυθεντικά ανταλλακτικά Xiaomi:

Για την επισκευή του γυαλιού πίσω κάμερας του κινητού σου, χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά, εργαλεία καθώς και διαγνωστικούς ελέγχους, που παρέχει η ίδια η εταιρεία Xiaomi. Με τα γνήσια ανταλλακτικά, εξασφαλίζουμε την άριστη επισκευή και εγγύηση ποιότητας.

 

Χρόνος επισκευής:

Για την αντικατάσταση του γυαλιού πίσω κάμερας του κινητού σου προτίμησε να παραλάβουμε και να επιστρέψουμε τη συσκευή από το χώρο σου, δωρεάν. Ενημερώσου για τον ακριβή χρόνο επισκευής* με την τοποθέτηση της παραγγελίας σου, κι άφησε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Αν πάλι θέλεις να επισκεφθείς ένα φυσικό κατάστημα, η επισκευή του γυαλιού πίσω κάμερας του κινητού σου ολοκληρώνεται σε 1-2 ημέρες στο κεντρικό μας κατάστημα, για τα υπόλοιπα καταστήματα της Αττικής ο χρόνος επισκευής είναι 3-4 ημέρες ενώ για τα καταστήματα εκτός Αττικής διαμορφώνεται ανάλογα και με τους χρόνους μετακίνησης.

*Ο χρόνος επισκευής διαμορφώνεται με τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών και σου γνωστοποιείται αμέσως, κατά τη διαδικασία υποβολής του αιτήματος επισκευής.

 

Η αντικατάσταση του Γυαλιού Πίσω Κάμερας γίνεται όταν:

  • Το τζαμάκι έχει σπάει
  • Οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές
  • Οι φωτογραφίες έχουν στίγματα ή χαλασμένα χρώματα

 

Η υπηρεσία αντικατάστασης του Γυαλιού Πίσω Κάμερας, περιλαμβάνει:

  • Διαγνωστικό έλεγχο κατά την παραλαβή της συσκευής σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να εντοπίσουμε επιπλέον ενδεχόμενη βλάβη.
  • Αντικατάσταση του γυαλιού με νέο ανταλλακτικά της μάρκας
  • Έλεγχος ποιότητας μετά την αντικατάσταση, για να επιβεβαιώσουμε ότι η λειτουργία της συσκευής είναι ομαλή.
  • 6 μήνες εγγύηση για την επισκευή.

Γιατί να προτιμήσετε το phone.gr

Κάνε κλικ στη ζημιά και άμεσα θα τη διορθώσουμε!

Παραλαβή από το σπίτι σας

Επισκευή την ίδια μέρα

Ασυναγώνιστες τιμές!

Τεχνικοί με κατάρτιση και εξειδίκευση