ΜΕΓΑΦΩΝΟ

34.90

Για οποιαδήποτε βλάβη του σας, το phone.gr έχει τη λύση! Με ένα μόνο κλικ, μπορούμε να παραλάβουμε τη συσκευή από το σπίτι σας, και σε λίγες μόνο ημέρες, να επιστρέψουμε το σε πλήρη λειτουργικότητα, έτοιμο για χρήση!

Χρόνος επισκευής: 1-3 μέρες

ΤΙΜΗ

34.90
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ
Κωδικός Προϊόντος: 20720

ΜΕ 24% ΦΠΑ

34.90

ΕΓΓΥΗΣΗ

1 έτος

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΧΡΟΝΟΣ

1-2 ώρες

Περιγραφή

Επισκευή του Μεγαφώνου σου

Αν δεν ακους το τηλέφωνό σου όταν σε καλούν. Αν δεν λειτουργεί ο ήχος του τηλεφώνου καθόλου, τότε ήρθε η ώρα για phone.gr.

 

Τί περιλαμβάνεται στην επισκευή του Μεγαφώνου
σου.

Στην επισκευή του μεγαφώνου της συσκευής σου, περιλαμβάνεται η εργασία, η εγγύηση καλής λειτουργίας των 6 μηνών καθώς και η τοποθέτηση των γνήσιων ανταλλακτικών.

 

Αυθεντικά ανταλλακτικά Xiaomi:

Για την επισκευή του μεγαφώνου της συσκευής, χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά, εργαλεία καθώς και διαγνωστικούς ελέγχους, που παρέχει η ίδια η εταιρεία Xiaomi. Με τα γνήσια ανταλλακτικά, εξασφαλίζουμε την άριστη επισκευή και εγγύηση ποιότητας.

 

Χρόνος επισκευής:

Το μεγάφωνο είναι το απαραίτητο μέρος του τηλεφώνου σου. Στο phone.gr θέλουμε να είμαστε άμεσοι. Επίλεξε να παραλάβουμε και να επιστρέψουμε τη συσκευή από το χώρο σου, δωρεάν, ενημερώσου για τον ακριβή χρόνο επισκευής* με την τοποθέτηση της παραγγελίας σου, κι άφησε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Αν πάλι θέλεις να επισκεφθείς ένα φυσικό κατάστημα, η επισκευή ολοκληρώνεται σε 1-2 ημέρες στο κεντρικό μας κατάστημα, για τα υπόλοιπα καταστήματα της Αττικής ο χρόνος επισκευής είναι 3-4 ημέρες ενώ για τα καταστήματα εκτός Αττικής διαμορφώνεται ανάλογα και με τους χρόνους μετακίνησης.

*Ο χρόνος επισκευής διαμορφώνεται με τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών και σου γνωστοποιείται αμέσως, κατά τη διαδικασία υποβολής του αιτήματος επισκευής.

 

Η αντικατάσταση του μεγαφώνου γίνεται όταν ο ήχος:

  • δεν ακούγεται καθόλου
  • είναι πολύ χαμηλός
  • είναι παραμορφωμένος

 

Η υπηρεσία αντικατάστασης του μεγαφώνου, περιλαμβάνει:

  • Διαγνωστικό έλεγχο κατά  την παραλαβή της συσκευής σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να εντοπίσουμε επιπλέον ενδεχόμενη βλάβη. 
  • Αντικατάσταση του μεγαφώνου με νέο, με ανταλλακτικά της μάρκας 
  • Έλεγχος ποιότητας μετά την αντικατάσταση, για να επιβεβαιώσουμε ότι η λειτουργία της συσκευής είναι ομαλή.
  • 6 μήνες εγγύηση για την επισκευή.

Γιατί να προτιμήσετε το phone.gr

Κάνε κλικ στη ζημιά και άμεσα θα τη διορθώσουμε!

Παραλαβή από το σπίτι σας

Επισκευή την ίδια μέρα

Ασυναγώνιστες τιμές!

Τεχνικοί με κατάρτιση και εξειδίκευση